Patiëntervaringen – Tandartsenpraktijk Laboesjkiri – Rijssen

Tandartsenpraktijk Laboesjkiri

Welkom bij Tandartsenpraktijk Laboesjkiri.

Tandartsenpraktijk Laboesjkiri is uw tandarts in Rijssen voor uitstekende mondzorg. Goede mondverzorging is belangrijk voor een stralende lach en voor uw algehele gezondheid.

Patiëntervaringen

De totale zorg voor uw gebit, de aandacht voor onze patiënten en onze flexibele openingstijden staan bij Tandartsenpraktijk Laboesjkiri niet alleen garant voor professionele tandheelkunde, maar ook voor een langdurige band met onze patiënten. We laten hen graag aan het woord:

“Het is nooit prettig om achterover in zo’n stoel te liggen. Ik vind het heel fijn dat de tandartsen en assistenten ook met me blijven praten tijdens de behandeling.”

“De extra aandacht voor mondhygiëne zie ik als absolute meerwaarde.”

“Deze tandarts gaat verder dan alleen “goed poetsen hoor” te zeggen. Onze kinderen vonden de poetslessen dan ook heel leuk en leerzaam.”

“Handig dat je ook na werktijd naar de tandarts kunt.”

“De assistenten stralen een natuurlijke rust uit en stellen de kinderen goed op hun gemak. Onze kinderen vinden het daardoor niet eng om naar de tandarts te gaan”

“Goed dat deze tandartsenpraktijk zoveel aandacht besteedt aan preventie.”

“Onze dochter kreeg onlangs een ‘prinsessenvulling’.. Ze onderging de behandeling heel rustig en was maar wat trots op het resultaat. Met dank aan de mondhygiëniste!”