Contact

Openingstijden

Tandartsenpraktijk Laboesjkiri Rijssen realiseert zich dat reguliere werktijden van ‘9 tot 5’ niet altijd passen in uw dagelijkse routine. Daarom is onze praktijk geopend op:

  • Maandag, dinsdag en donderdag 07.30 uur – 20.00 uur
  • Woensdag 07.30 uur – 16.00 uur
  • Vrijdag 07.30 uur – 13.30 uur

Wilt u een afspraak maken? Bel dan 0548-512260. Ons team staat voor u klaar.

’s Morgens (maandag t/m vrijdag) is Laboesjkiri telefonisch te bereiken van 07:30 uur tot 12:00 uur.
’s Middags (maandag t/m donderdag) kunt u ons bereiken van 13:00 uur tot 17:00 uur.

Spoedafspraken

Voor spoedafspraken verzoeken we u zoveel mogelijk voor 10.00 uur ’s morgens te bellen. Zo kunnen wij – indien nodig – uw klacht dezelfde dag nog beoordelen en eventueel behandelen.

Afzeggen van afspraken

Bij verhindering wordt u verzocht tijdig af te bellen maar uiterlijk 24 uur van te voren. Wanneer u uw afspraak niet op tijd heeft afgezegd, zijn wij genoodzaakt om de voor u gereserveerde tijd en ruimte in rekening te brengen.
Op werkdagen kunt u ons telefonisch bereiken op nummer 0548-512260. Bij geen gehoor of in het weekend kunt u een e-mail sturen naar receptie@laboesjkiri.nl.

Weekenddienst

Acute pijnklachten of spoedgeval? Buiten onze spreekuren en in het weekend, kunt u contact opnemen met Tandartsenpost Hengelo, via telefoonnummer 0900-1515.

Meningsverschil

Heeft u een verschil van mening met uw tandarts? Of vindt u dat uw tandarts aantoonbaar in gebreke is gebleven? Laboesjkiri heeft een klachtenregeling bij de NMT. Als u uw klacht heeft besproken met uw tandarts en er samen toch niet uitkomt, dan kunt u via www.knmt.nl vragen om bemiddeling.

Medische gegevens

Voor de juiste en veilige behandeling is het van belang dat wij op de hoogte zijn van uw gezondheidssituatie. Meld daarom veranderingen in uw medische gegevens en bijzonderheden zoals zwangerschap, medicijngebruik, ziektes, infecties, afwijkingen etc. altijd aan uw tandarts.

Stap 1 van 2
Persoonsgegevens

Persoonsgegevens

Geboortedatum

Vraag

Stap 2 van 2
Samenvatting

Vraag en gegevens

Naam
Geboortedatum
--
E-mailadres
Telefoonnummer
Onderwerp
Vraag

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Vraag versturen' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord