De praktijk – Tandartsenpraktijk Laboesjkiri – Rijssen

Tandartsenpraktijk Laboesjkiri

Welkom bij Tandartsenpraktijk Laboesjkiri.

Tandartsenpraktijk Laboesjkiri is uw tandarts in Rijssen voor uitstekende mondzorg. Goede mondverzorging is belangrijk voor een stralende lach en voor uw algehele gezondheid.

De praktijk

Niet langer naar verschillende zorgverleners voor de meest professionele zorg voor uw gebit! Met het hele gezin voor alle behandelingen naar slechts één adres. Dat is de kracht van tandartsenpraktijk Laboesjkiri!

Praktijknaam Laboesjkiri

De naam van onze praktijk is niet zomaar gekozen.

Laboesjkiri is de fonetische weergave van de Franse tekst ‘la bouche qui rit‘,
oftewel ‘de lachende mond’.

Kortom: onze missie!

Onze missie is om onze patiënten met alle mogelijke zorg en aandacht met de modernste tandheelkundige technieken te behandelen vanuit een goed georganiseerd bedrijf. Binnen onze tandartsenpraktijk in Rijssen zijn daarom alle facetten van tandheelkundige vertegenwoordigd. Of het nu gaat om het plaatsen van een kroon, een beugel, een bezoek aan de mondhygiëniste of het begeleiden van angstige kinderen.

Wij zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheden. Een leven lang leren is daarom ons motto.

Om tandheelkundige zorg op een hoog niveau te kunnen blijven aanbieden is het noodzakelijk om in een goed opgeleid professioneel team werkzaam te zijn.

De tandarts als solist – zoals de heer Zwijnen ooit zijn praktijk begon – gaat verdwijnen.

De vaak specialistische taken worden door ieder enthousiast en deskundig lid van ons team uitgevoerd.

Onze medewerkers wordt voortdurend geschoold en bijgeschoold. Zo volgden wij onlangs de Masterclass Tandheelkunde (Catan). Daarnaast komen wij tegemoet aan de wensen van onze patiënten door o.a. onze flexibele openingstijden.

Wij stellen de communicatie met onze patiënten centraal. Een vaak jarenlange vertrouwde band met onze patiënten is het resultaat.