Vacatures

Tandarts  vacature

Voor onze tandartsenpraktijk in Rijssen zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze tandarts die ons team wil komen versterken voor 8-22 uur per week. De werkdagen / uren zijn in overleg. Op de maandag, dinsdag en donderdag hebben wij een avondopenstelling, deze dagen werken wij dan ook in shifts.

 

Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband prima functioneren en hebt een patiëntgerichte houding met aandacht voor de patiënt, waarbij kwaliteit en service belangrijk zijn. Duidelijke communicatie is prettig, daarom is een goede beheersing van de Nederlandse taal gewenst.

 

Functie eisen:

– BIG geregistreerd

– patiëntgerichte werkhouding

– aandacht voor kwaliteit

– enthousiasme voor mondzorg

– goede beheersing van de Nederlandse taal

– collegiaal / teamplayer

 

Je zult als algemeen practicus samen werken met een professioneel goed opgeleid team.

Een patiënt kan bij ons ook terecht voor o.a. gebitsreinigingen (mondhygiëniste, (paro)preventieassistentes), orthodontie en implantologie. We zijn een hecht team dat voor elkaar klaar staat waar nodig. Onze praktijk is goed bereikbaar met voldoende gratis parkeergelegenheid.

 

Ben jij die tandarts die samen met ons kwalitatief goede zorg wil leveren met persoonlijke aandacht voor de patiënt? Dan horen wij graag van je! Stuur dan jouw motivatie + cv naar receptie@laboesjkiri.nl t.a.v. Praktijkeigenaar de heer Korkmaz.

 

Praktijkmanager vacature

Als praktijkmanager ben je de eerste aanspreekpunt voor de personeel bij het managen van uitdagingen in de praktijk. Belangrijk in deze rol is dat je de kwaliteit en de service hoog weet te houden voor onze patiënten, naast een prettige werksfeer. Je rapporteert direct aan de Directeur – Chef de clinique.

Aan jou de taak om een team te leiden dat zowel bestaat uit behandelaren (tandartsen, mondhygiënisten – zowel loondienst en ZZP) en de baliemedewerkers, tandartsassistenten, preventie assistenten en paro preventie medewerkers) de patiëntenadministratie. Denk daarbij primair aan het in goede banen leiden van de dagelijkse gang van zaken, maar ook hoe je met jouw overtuigingskracht en enthousiasme een team in beweging krijgt en naar een hoger niveau tilt.

Deze drie belangrijkste competenties neem jij mee:

1. Betrouwbaar en leidinggeven

2. Communicatie

3. Verantwoordelijkheid

Dit heb je nodig:

  • Ervaring binnen de tandheelkunde is een absolute must om deze functie te kunnen vervullen.
  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau.
  • Patiënttevredenheid en dienstverlening zit in je DNA en dat straal je ook uit.
  • Je bent daadkrachtig, vernieuwend en weet een team te motiveren, inspireren en naar een hoger niveau te tillen.
  • Je staat stevig in jouw schoenen, bent oplossingsgericht en pro actief denkend en handelend.
  • Je hebt ervaring met personeelsplanning en kamerbezetting.
  • ICT-vaardig, ervaring met Exquise is een pré.
  • Jij hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in spraak en geschrift en bent sociaal vaardig.
  • Je bent 4 dagen beschikbaar. De functie vraagt flexibiliteit in werktijden.

Denk je dat deze unieke functie bij Tandartsenpraktijk Laboesjkiri precies matcht met jouw kennis en ervaring? Is dit een ideale stap in jouw carrière? Dan komen wij graag met je in gesprek!