tandarts mondzorg tandheelkunde team

Tandartsenpraktijk Laboesjkiri

Welkom bij Tandartsenpraktijk Laboesjkiri.

Tandartsenpraktijk Laboesjkiri is uw tandarts in Rijssen voor uitstekende mondzorg. Goede mondverzorging is belangrijk voor een stralende lach en voor uw algehele gezondheid.

Tandarts vacature

Voor onze tandartsenpraktijk in Rijssen zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze tandarts die ons team wil komen versterken voor 8-22 uur per week. De werkdagen / uren zijn in overleg. Op de maandag, dinsdag en donderdag hebben wij een avondopenstelling, deze dagen werken wij dan ook in shifts.

Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband prima functioneren en hebt een patiëntgerichte houding met aandacht voor de patiënt, waarbij kwaliteit en service belangrijk zijn. Duidelijke communicatie is prettig, daarom is een goede beheersing van de Nederlandse taal gewenst.

Functie eisen:

  • BIG geregistreerd
  • patiëntgerichte werkhouding
  • aandacht voor kwaliteit
  • enthousiasme voor mondzorg
  • goede beheersing van de Nederlandse taal
  • collegiaal / teamplayer

Je zult als algemeen practicus samen werken met een professioneel goed opgeleid team.

Een patiënt kan bij ons ook terecht voor o.a. gebitsreinigingen (mondhygiëniste, (paro)preventieassistentes), orthodontie en implantologie. We zijn een hecht team dat voor elkaar klaar staat waar nodig. Onze praktijk is goed bereikbaar met voldoende gratis parkeergelegenheid.

Ben jij die tandarts die samen met ons kwalitatief goede zorg wil leveren met persoonlijke aandacht voor de patiënt? Dan horen wij graag van je! Stuur dan jouw motivatie + cv naar receptie@laboesjkiri.nl t.a.v. Praktijkeigenaar de heer Korkmaz.