Stage vacature Tandartsassistenten en Preventieassistenten – Tandartsenpraktijk Laboesjkiri – Rijssen

Tandartsenpraktijk Laboesjkiri

Welkom bij Tandartsenpraktijk Laboesjkiri.

Tandartsenpraktijk Laboesjkiri is uw tandarts in Rijssen voor uitstekende mondzorg. Goede mondverzorging is belangrijk voor een stralende lach en voor uw algehele gezondheid.

Stage vacature Tandartsassistenten en Preventieassistenten

Op zoek naar een uitdagende en leerzame stage?

Goede begeleiding en een inspirerende werkomgeving: twee hele belangrijke elementen van een succesvolle en leuke stage.

Door stage te lopen bij Tandartsenpraktijk Laboesjkiri maak je kennis met een krachtig teamconcept waarin tandheelkundig specialisten onder één dak samenwerken aan de zorg voor de patiënt. Dit in een collegiale werkomgeving met volop ruimte voor mentoring, overleg, kennisuitwisseling en -ontwikkeling.

Wij bieden ook stageplaatsen en goede begeleiding aan studenten die de mbo-opleiding tandartsassistent volgen. Bij ons kun je passende praktijkervaring opdoen in een zeer professionele omgeving. Ook belangrijk om te weten is dat we door kenniscentrum Calibris zijn erkend als leerbedrijf.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor een uitdagende stageplek te bespreken die aansluit bij jouw wensen. receptie@laboesjkiri.nl of op telefoonnummer: 0548 51 22 60

Erkend leerbedrijf

Alleen studenten die bij een bedrijf met een officiële erkenning stage lopen, komen in aanmerking voor een diploma. Dat staat in de Wet Educatie en Beroepsonderwijs (artikel 7.2.10). Om door SBB te worden erkend als leerbedrijf, moet een tandartspraktijk voldoen aan de volgende criteria:

  • Een goede en veilige leerplaats
  • Alle werkzaamheden die behoren tot de werkprocessen van het beroep waarvoor de onderwijsdeelnemer wordt opgeleid
  • Voldoende en deskundige begeleiding gericht op de deelnemer
  • Bereidheid tot overleg met de onderwijsinstelling en het kenniscentrum
  • Vermelding van de bedrijfsgegevens in het openbare register leerbedrijven

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor een uitdagende stageplek te bespreken die aansluit bij jouw wensen receptie@laboesjkiri.nl of op telefoonnummer: 0548 51 22 60